Asiantuntevaa hammashoitoa Kuopiossa ja Joensuussa

Ota yhteyttä

Hammaslaboratorio Filadent Oy tarjoaa korkealaatuista hammashoitoa Kuopion ja Joensuun vastaanotoillaan. Palveluihimme kuuluvat kaikki hammasproteettiset työt niin hammaslääkäreille kuin suoraan potilaillekin sekä asiantuntevat suuhygienistin ja erikoishammasteknikon palvelut. Filadentilla saat aina yksilöllistä ja tasokasta hammashoitoa alan kokeneilta ammattilaisilta.

Veijo Filander

Erikoishammasteknikko Veijo Filander

Olen valmistunut hammasteknikoksi Helsingistä ja erikoishammasteknikoksi Kuopiosta. Olen työskennellyt hammasteknikkona Helsingissä ja Iso-Britanniassa sekä erikoishammasteknikkona Joensuussa vuodesta 2004 lähtien.

Pidän vastaanottoja:

  • Joensuussa Koskikatu 5, 2. krs

  • Kuopiossa Vuorikatu 14 LT1

  • Juuan terveyskeskuksen hammashoitolassa

  • Nurmeksen terveyskeskuksen hammashoitolassa.

Minut saat parhaiten kiinni puhelimitse numerosta 050 357 1111, mikäli tarvitset:

  • uudet hammasproteesit

  • proteesien korjaukset

  • proteesien pohjaukset

  • muut hammastekniset työt.

Filadent Oy:n kautta saat halutessasi myös implantoinnit, hampaidenpoistot, paikkaukset yms. yhteistyölääkäreiden tekemänä.

Soita 050 357 1111
Katariina Filander

Suuhygienisti Katariina Filander

Olen valmistunut suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 1994. Minulla on monipuolinen kokemus alalta. Olen työskennellyt esteettisen hammashoidon klinikalla Iso-Britanniassa, suu- ja leukasairauksien poliklinikalla sekä yksityissektorilla. Osaamiseeni kuuluvat mm. ennaltaehkäisevä hoito, iensairauksien hoito, hampaiston puhdistukset, soodapuhdistukset, valkaisut jne. Myös pelkopotilaat ovat lähellä sydäntäni.

 

Mikäli haluat raikkaan ja terveen hymyn, ota yhteyttä. Tavoitat minut parhaiten soittamalla numeroon 050 490 2646. Toimipisteeni on Filadent Oy, Vuorikatu 14 LT 1, Kuopio.

Soita 050 490 2646

Vastaanottomme palvelevat Kuopiossa ja Joensuussa – varaa aika!

Palvelemme asiakkaitamme Kuopion ja Joensuun vastaanotoillamme. Varaa aika yksilölliseen hammashoitoon ottamalla yhteyttä suoraan hoitotiimiimme tai sinua lähimpänä sijaitsevaan vastaanottoon. Vastaamme mielellämme myös hammashoitoa ja hammasprotetiikkaa koskeviin kysymyksiisi.

 

Katso toimipisteidemme tarkat osoitteet sekä muut yhteystiedot ja varaa aikasi hammashoidon asiantuntijoille.